Climate Living Lab Schelde Delta i.o.

LANCERING BESLOTEN DEEL SAMENWERKINGSPLATFORM

Aan het project Geopark Schelde Delta werken veel instanties samen. Om die krachtenbundeling verder te optimaliseren, is er een samenwerkingsplatform ingericht onder de naam scheldedelta.eu. Het besloten gedeelte, met voor elke werkgroep een eigen samenwerkingsomgeving, wordt binnenkort gelanceerd.

Voor het brede publiek fungeert het platform al een tijd als een website. Met actueel nieuws en achtergrondinformatie met prachtig beeldmateriaal uit het gebied. En met de vele activiteiten die in het geopark te beleven zijn, vaak georganiseerd door onze partners.

Samenwerkingsomgeving

Het platform heeft nu ook een besloten gedeelte waar alleen partners toegang toe hebben. Daar is voor iedere werkgroep een eigen samenwerkingsomgeving ingericht. Om elkaar te vinden, informatie te delen, samen te werken aan documenten en te stemmen over initiatieven en ideeën. Een ideale en veilige omgeving voor dialoog en netwerken.

Rijk gevulde beeldbank

Het besloten deel is ook een plek om samen te werken aan de nieuwsbrief, die een aantal keren per jaar uitkomt. Met uiteraard een rijk gevulde beeldbank met fotomateriaal van het Schelde Delta gebied, dat voor alle partners vrij van rechten beschikbaar is. Verder vindt u er informatie over de huisstijl, met diverse logo’s om te downloaden.

Lancering

Het platform wordt tijdens het Partnerberaad op donderdag 26 november gelanceerd. De partners ontvangen dan een basisinstructie waarmee zij gemakkelijk hun weg kunnen vinden in het besloten gedeelte.

Ondertekening intentieverklaring >

Webinar partnerberaad >

 

 

Deel dit bericht via:
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email